Assalamualaikum, Selamat Datang Ke blog Farhah .. segala maklumat-maklumat yang Farhah kongsikan dalam blog ini .. moga bermanfaat yep .. janganlah segan untuk bertanya soalan ataupun ingin mencadangkan penambahbaikan untuk blog saya ini ..

Tabung Susah Senang

Sesiapa yang berminat untuk order button badges pelbagai design yg terbaru untuk
perkahwinan, majlis-majlis, aktiviti-aktiviti pelajar, kata-kata semangat, dan lain-lain ..
harga borong boleh runding .. memang berbaloi dan sangat murah ..
bolehlah personal message / chat / comment untuk ..
contoh gambar dan details ..

facebook : www.facebook.com/HanyaYgSatu
email : pinksolution91@gmail.com
blog : www.pinksolution91.blogspot.com
wechat : AtifFarhah
whatsapp : Farhah
page : www.facebook.com/FarhahDesign

20 March 2012

banner 4 Sha


sori agak lewat , nak guna ambillah , lau dh da banner lain , its ok ,in case lau xde je 
xbrape nk elok sgt , sori ats ape yg jdi smlm ..

(: hope u like it SHA :)


5 comments:

  1. kitew dah follow. follow sini klu sudi k. jemput dtg

    ReplyDelete
  2. macam mane buat banner macam tu?? ajar.hehe

    ReplyDelete
  3. PENCARIAN SPONSOR RANDOM GA BY CIK FIE TELAH BERMULA SEKARANG (!) Baca !!
    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/pencarian-sponsor-random-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. salam ..berminat untuk sponsor GA miera..mari ke http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/05/pencarian-sponsor-terbaikk.html
    :)

    ReplyDelete

Nice To Meet You